Samenwerken binnen Blikopener-teams; verslag en filmpjes kennissessie 24 nov. 2020

B & O, Blog, Home, scholen

05-02-2021 De Blikopener-projecten die we ontwikkelen zijn van waarde voor de partners in de projecten, maar via de projecten ontwikkelen we ook kennis die we graag breed willen delen met geïnteresseerden. Wat zijn belangrijke inzichten over bijvoorbeeld projectontwerp, reflectie door leerlingen en samenwerking in teams van verschillende partners? Alle opgedane inzichten gaan we aan het eind van de projectperiode (voorjaar/zomer 2022) verzamelen in een toolkit.

Over de genoemde thema’s organiseerden we in november drie online kennissessies. Over elke sessie schreven we een artikel, waarin we ook de filmpjes die over het thema gemaakt zijn met jullie delen.

De derde sessie vond plaats op 24 november 2020. We gingen in op de vraag hoe je op een goede manier met elkaar kunt samenwerken. Tijdens de sessie stond het het project ‘Klimaat in de Klas’ centraal, een samenwerking tussen het Kompaan College en Studio Nico Wissing met gastlessen van Bronkhorst High Tech en Studio Magnolia.

Een samenvatting van het project vind je op de afbeelding links. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Een verslag van het gevoerde gesprek (met filmpjes) vind je in het artikel dat we na afloop schreven. Klik op de afbeelding om het artikel in pdf te openen.

Veel plezier ermee!