Onze klanten

Bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties – vanuit een breed spectrum aan sectoren – kunnen de diensten van het Educatiepunt benutten om samenwerking met scholen op te bouwen. Ze komen makkelijk in contact met scholen en krijgen hulp bij het zodanig inrichten van projecten dat er een goede match is tussen het belang van de organisatie en het belang van de leerlingen en de school. Ze gebruiken de denk-, doe- en innovatiekracht van jongeren voor eigen vraagstukken of uitdagingen en maken kennis met werknemers van de toekomst.

Wilt u met uw bedrijf:

  • Bijdragen aan het inspireren en opleiden van uw toekomstige werknemers?
  • En daarom samenwerken met basis- of middelbare scholen?
  • Beter zichtbaar zijn voor de omgeving?
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen lokaal vormgeven?

Dan kan het Educatiepunt ondersteuning bieden. De samenwerking kost u daardoor minder tijd en de impact is toch optimaal.

1.  We komen graag langs voor een gesprek om uw vraag helder te krijgen.
2.  Wij maken een voorstel op maat dat aansluit bij en ook inhoudelijk van waarde is voor uw organisatie.
3.  Wij maken daarbij gebruik van onze eigen producten en waar nodig huren wij expertise in vanuit ons brede lokale netwerk.

Lees meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie in onze flyer.

Voorbeelden van onze projecten:

Hersenkraken over vluchtwegen, takels en zichtlijnen

Hersenkraken over vluchtwegen, takels en zichtlijnen

19-12-19 Eind november stapten leerlingen van het Technasium van Walterbosch (VWO 5) op de fiets om kennis te maken met Omnisport. Drie medewerkers lichtten drie specifieke vragen toe, waar de leerlingen in groepjes mee aan de slag zijn gegaan. De vragen hadden...

Lees meer
Je schooldag in een pretpark beginnen?

Je schooldag in een pretpark beginnen?

12-03-2020 Wie wil dat nou niet? Leerlingen van groep 7 van de Anne Frank School hadden dit geluk! Op vrijdag 6 maart stapten ze om half 9 op de fiets voor een lesprogramma bij kinderpretpark Julianatoren. In het theater van het park werden ze welkom geheten door...

Lees meer